L’hostaleria local dedica tota una setmana gastronòmica al bacallà

L’any passat, l’hostaleria local va començar a treballar en diverses propostes per posar en valor la gastronomia i el producte de temporada. Així, es va fer una ruta gastronòmica per Sant Jordi i una setmana dedicada al bolet. Ara, amb l’arribada de la Quaresma, se celebrarà per primera vegada a Ripollet la Setmana del Bacallà.
I és que era tradició que durant la Quaresma, entre Carnaval i Setmana Santa, molta gent només consumís verdures i peix, essent el bacallà un dels grans protagonistes. Un producte que és ara el centre de molts plats de la nostra gastronomia.
Organitzada pel Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental amb el suport del consistori, la Setmana del Bacallà es farà del 25 de febrer fins el 4 de març. Un total de 10 restaurants oferiran plats de bacallà al seu menú diari, 7 dels quals també oferiran plats de bacallà a la carta del cap de setmana.
Restaurants amb plats al menú diari i a la carta del cap de setmana
- Maverick Tapas
- El Cultural
- Sandacos
- Centre Restaurant
- Cheer Ripollet
- Braseria Ripollet
- Restaurant Tikú
Restaurants amb plats al menú diari
- Ca la Cristina
- Bar Can Mas
- La Majareta