Ajuda'ns a poder seguir fent la Revista de Ripollet. Oferim un mitjà gratuït però fer informació local no és gratis. Si pots, col·labora.
Conxita Carreres parlant del Molí // DR
Conxita Carreres i Annette Abstoss van ser les encarregades d’oferir el passat dimarts una interessant xerrada a l’Aula d’Extensió Universitària sobre la cuina amb herbes, plantes i flors.
Una sessió en la qual a més de les explicacions i les fotografies que es van mostrar també es van poder veure algunes de les herbes i fins i tot tastar algunes receptes.
Conxita Carreres va iniciar la classe explicant els detalls del Molí del Casó, la casa rural de Bagà on cultiva les flors i herbes que després utilitza en el els plats que ofereix als clients.
Riure, teatre, cosmètica i botànica
Amb la xerrada sobre la cuina es tancava el programa del segon trimestre d’aquest curs. El proper 8 d’abril començarà el tercer que obrirà la periodista i psicologa Aura Costa que parlarà sobre ‘Riure per viure. Com l’humor pot millorar la nostra vida’. La següent sessió serà ben especial ja que en celebrar-se un dia abans de Sant Jordi es dedicarà a la ‘Vida i obra de Miquel Martí i Pol’.
El programa el completen una xerrada sobre els jardins històrics de Catalunya, ‘El Vaticà més secret’, la cosmètica dermatològica i clourà el curs l’actor Pep Planas.
Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies